Slaap en waakservice

Home > About Us

24/7 Zorg en Aandacht: Veilig en Comfortabel Thuis

Heeft u zorgen om uzelf of een naaste en kunt u hierdoor niet slapen? Bij Genesis Care bieden we 24/7 zorg, zodat u weer kunt ontspannen. Onze ervaren zorgprofessionals staan klaar om te helpen, of het nu gaat om ondersteuning tijdens de nacht of begeleiding bij dagelijkse taken. Met onze zorg aan uw zijde kunt u eindelijk weer gerust slapen, wetende dat u of uw naaste de juiste zorg krijgt.

Zorg met warmte en aandacht, voor een veilige en rustige nacht.

  • Herstel na een operatie: Hulp bij persoonlijke verzorging en dagelijkse activiteiten tijdens de herstelperiode.
  • Chronische ziekte: Continu toezicht en ondersteuning voor mensen met een langdurige aandoening, zoals diabetes of hartproblemen.
  • Dementie: Begeleiding en zorg voor mensen met dementie, inclusief ondersteuning bij dagelijkse routines en veiligheid.
  • Terminale zorg: Comfort en ondersteuning voor zowel de patiënt als de familie in de laatste fase van het leven.


Bij Genesis Care begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor uw welzijn. Onze Slaap- en Waakservice is er om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft, zodat u gerust kunt slapen. We koppelen u aan ervaren zorgprofessionals die begrijpen wat u nodig heeft. Veiligheid en vertrouwen staan bij ons voorop, zodat u zich volledig op uw gemak voelt. Met onze zorg kunt u ontspannen, wetende dat er altijd iemand in de buurt is om u te helpen en te ondersteunen.