Diensten

Home > Diensten

Persoonlijke Activiteiten

 

Iedereen heeft een andere droom of behoefte. Daarom bieden wij activiteiten op maat aan, helemaal zoals jij het wilt. Heb je altijd al een dagje naar de sauna willen gaan, een wandeling door het bos willen maken, of simpelweg even iemand nodig die met je meegaat naar de dokter? Bij Genesis Care bepaal jij wat er gebeurt.

 

Jouw Moment Van Rust

Neem de tijd voor uzelf en geniet van een ontspannen dag in een serene omgeving. Of u nu wilt genieten van een bezoek aan een spa of een rustige wandeling over de markt, het is aan u om te kiezen hoe u wilt ontspannen. Wij helpen u graag om de momenten van rust te vinden die u verdient.

Maak Jou Dromen Waar

Heb je altijd al iets willen doen dat je nog nooit hebt ervaren, of een langgekoesterde wens in vervulling willen laten gaan? Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van onvergetelijke momenten die op jouw verlanglijstje staan.

Jouw Persoonlijke Maatje

Soms is het prettig om iemand aan uw zijde te hebben. Wij bieden persoonlijke begeleiding naar doktersafspraken, boodschappen of andere dagelijkse activiteiten. Met een vertrouwd gezicht naast u verloopt alles net iets gemakkelijker en aangenamer.

Vrijheid om te kiezen met de kracht van samen

Groepsactiviteiten

Bij onze geplande uitjes draait alles om samenzijn en het delen van ervaringen. Wij streven ernaar om regelmatig activiteiten aan te bieden, zodat u nieuwe plekken kunt verkennen en kunt genieten van diverse bezigheden in het gezelschap van anderen. Hieronder vindt u voorbeelden van onze activiteiten, die per periode kunnen veranderen, afhankelijk van seizoensgebonden evenementen zoals Kerst en andere feestdagen of op basis van de vraag. Samen creëren we onvergetelijke herinneringen en brengen we plezier in elkaars leven.

Museum

Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur om u heen tijdens een bezoek aan een van onze lokale musea. Laat u inspireren door kunst, historische tentoonstellingen en boeiende verhalen. Samen verkennen we de fascinerende wereld van kunst en geschiedenis, een ervaring die u niet wilt missen!

Dierentuin

Beleef een dag vol verwondering en avontuur in de dierentuin. Kom dicht bij indrukwekkende dieren en geniet van de prachtige natuur om u heen. Samen met anderen creëert u nieuwe herinneringen en herbeleeft u de magie van uw jeugd. Een uitje dat u niet wilt missen!

Sip and Paint

Laat uw creativiteit stromen tijdens een gezellige middag vol schilderen. Geniet van een heerlijk drankje terwijl een ervaren kunstenaar u stap voor stap door het schilderproces leidt. Geen eerdere ervaring nodig, alleen uw enthousiasme en de zin om iets moois te creëren!