Samenwerkingen

Home > Samenwerkingen

Samenwerking met Genesis Care: Samen Sterk in Zorg

Bij Genesis Care geloven we dat we samen meer kunnen bereiken.
Daarom werken we intensief samen met zorginstellingen, ziekenhuizen,gemeentes en activiteitenbedrijven om een breed scala aan zorg- en welzijnsdiensten te bieden. Onze partners spelen een cruciale rol bij het leveren van een geïntegreerde zorgervaring voor onze cliënten.

Samenwerking met Ziekenhuizen en Zorginstellingen
We onderhouden nauwe contacten met ziekenhuizen en zorginstellingen om ervoor te zorgen dat onze cliënten de best mogelijke zorg krijgen, zowel binnen als buiten de muren van zorgfaciliteiten. Door onze samenwerking kunnen we snelle doorverwijzingen en continuïteit in de zorg bieden. Daarnaast stemmen we de zorgplannen af op de behoeften van de cliënt, in nauwe samenwerking met medische professionals.

Lokale Gemeentes en Thuiszorgorganisaties
Samenwerken met lokale gemeentes is een essentieel onderdeel van onze aanpak. Dit stelt ons in staat om de zorg die we bieden af te stemmen op lokale behoeften en financiële regelingen, zoals het Persoonsgebonden Budget (PGB) en WMO-vergoedingen. We werken ook samen met thuiszorgorganisaties om zorg op maat te leveren, afgestemd op de unieke omstandigheden van onze cliënten.

Externe Activiteitenpartners
Bij Genesis Care geloven we dat welzijn verder gaat dan alleen medische zorg. Samen met bedrijven die activiteiten voor ouderen organiseren, bieden we onze cliënten een breed scala aan mogelijkheden om actief en betrokken te blijven. Of het nu gaat om recreatieve uitstapjes, sportactiviteiten of creatieve workshops, we werken nauw samen om het leven van onze cliënten te verrijken. 

Voordelen van Samenwerking met Genesis Care

Geïntegreerde Zorg: Bij Genesis Care geloven we in een holistische benadering van zorg. Door samen te werken, kunnen zorginstellingen en ziekenhuizen een naadloze overgang van ziekenhuiszorg naar thuiszorg creëren. Dit zorgt ervoor dat cliënten continuïteit ervaren in hun zorg, wat essentieel is voor hun welzijn en herstel.

Toegang tot Expertise: Samenwerking met Genesis Care biedt toegang tot onze gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van ouderen- en welzijnszorg. Wij kunnen trainingen en workshops aanbieden voor personeel van ziekenhuizen en zorginstellingen, waardoor de kwaliteit van zorg wordt verbeterd.

Innovatieve Oplossingen: Genesis Care is voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve activiteiten en zorgconcepten die inspelen op de behoeften van cliënten. Samenwerking met ons betekent dat zorginstellingen profiteren van de nieuwste inzichten en methoden, waardoor zij beter kunnen inspelen op de zorgvraag.

Versterking van Gemeenschapsverbanden: Door samen te werken met gemeenten en lokale organisaties, kunnen wij sociale cohesie bevorderen en ervoor zorgen dat ouderen actief blijven deelnemen aan de maatschappij. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van eenzaamheid, maar ook bij het verbeteren van de algehele levenskwaliteit van onze cliënten.

Maatschappelijke Impact: Onze gezamenlijke inspanningen kunnen een significante impact hebben op de levens van kwetsbare groepen. Door activiteiten en zorgdiensten te combineren, creëren we een sterkere gemeenschap en ondersteunen we ouderen en hun mantelzorgers effectiever.

Duurzame Relaties: Wij geloven in het opbouwen van duurzame relaties met onze partners. Door open communicatie en samenwerking kunnen we gezamenlijk doelen bereiken en de kwaliteit van zorg in de regio verbeteren.

Flexibele Samenwerkingsmodellen: Genesis Care biedt verschillende mogelijkheden voor samenwerking, van projectgerichte initiatieven tot langdurige partnerschappen. Wij zijn bereid om samen met u te kijken naar de beste manier om te werken aan gemeenschappelijke doelen. 

Hoe Wij Samenwerken

Onze samenwerkingen zijn gebaseerd op transparantie, wederzijds respect en een gedeelde missie om zorg en welzijn naar een hoger niveau te tillen. Zowel intern als extern streven we naar een naadloze samenwerking, waarbij we open communiceren en elkaar ondersteunen in het bieden van de beste zorg.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Genesis Care?
Neem dan contact met ons op. Samen bouwen we aan een toekomst waarin zorg en welzijn hand in hand gaan, met de cliënt altijd op de eerste plaats.

_”Samen staan we sterker. Dat is waar wij in geloven.”_ 

Werk met ons

Conclusie

Bij Genesis Care is samenwerking de sleutel tot het creëren van een ondersteunend netwerk dat onze cliënten ten goede komt. Samen kunnen we meer bereiken en een blijvende impact maken op de levens van de mensen die we helpen.

Getuigenissen

Onze cliënten en partners delen regelmatig hun positieve ervaringen met onze samenwerking. “Dankzij Genesis Care voel ik me gehoord en gesteund. De samenwerking met andere zorgprofessionals maakt een wereld van verschil,” zegt een tevreden cliënt. Dit soort verhalen inspireren ons om door te gaan met onze gezamenlijke inspanningen.

Groepsactiviteiten

Samenwerking stelt ons ook in staat om diverse groepsactiviteiten te organiseren. Deze activiteiten, zoals workshops, uitjes en sociale bijeenkomsten, bieden cliënten de kans om elkaar te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten. Dit bevordert niet alleen de sociale interactie, maar draagt ook bij aan een gevoel van gemeenschap en ondersteuning.

Word Onze Partner

Bent u een organisatie die geïnteresseerd is in samenwerking met Genesis Care? Wij staan open voor nieuwe partnerschappen die bijdragen aan het verbeteren van zorg en ondersteuning. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we samen kunnen werken.

Contactinformatie

Heeft u vragen over onze samenwerking of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@genesiscare.nlof bel ons op
085-3035559.