Blijf op de hoogte met Genesis Care

Bij Genesis Care vinden we het belangrijk dat ouderen zelf de regie houden over hun activiteiten en uitjes. In plaats van een vast programma bieden we hen de vrijheid om te kiezen wat ze willen doen, zodat ze hun dagen op een manier kunnen invullen die past bij hun interesses, behoeften en energie.

Zelf je uitjes kiezen bij Genesis Care

We bieden een breed scala aan activiteiten en uitstapjes, waarbij ouderen zelf bepalen waar hun interesse naar uitgaat. Of het nu gaat om een dagje natuur, een cultureel uitje, of een ontspanningsmoment, de keuze ligt bij hen. Onze rol is om hen hierin te ondersteunen en te begeleiden waar nodig.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ouderen kunnen via Genesis Care kiezen uit verschillende soorten uitjes en activiteiten, zoals:

• Bezoek aan musea, galerieën of theater: Geniet van kunst en cultuur op je eigen manier.
• Natuurwandelingen en dagtochten: Ervaar de rust van de natuur met begeleide wandelingen of excursies.
• Ontspanning in wellnesscentra: Een dagje ontspannen in een spa of sauna.
• Sociale activiteiten: Koffieochtenden, uit eten of gezellig samenkomen met vrienden of familie.

Hoe werkt het?

Bij Genesis Care staan we klaar om te helpen met de organisatie van de door jou gekozen uitjes. Wij bieden ondersteuning bij:

• Vervoer en begeleiding: Wij regelen het vervoer en waar nodig, bieden we begeleiding.
• Advies en planning: We denken mee en helpen bij het plannen van activiteiten die passen bij jouw voorkeuren.
• Ondersteuning op maat: Voor ouderen die extra hulp nodig hebben bij het plannen of uitvoeren van hun uitjes.

Altijd op zoek naar nieuwe medewerkers en vrijwilligers

Bij Genesis Care zijn we altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Of je nu student, vrijwilliger of gediplomeerde zorgverlener bent, we verwelkomen iedereen die een bijdrage wil leveren aan het welzijn van ouderen. We bieden mogelijkheden voor:

• Vrijwilligerswerk: Een kans om een verschil te maken in het leven van ouderen door hen te begeleiden bij uitjes of activiteiten.
• Stageplekken en bijbanen voor studenten: Wil je ervaring opdoen in de zorg of in het werken met ouderen? Wij bieden flexibele mogelijkheden die goed te combineren zijn met je studie.
• Begeleiders en gediplomeerde zorgprofessionals: Wij zijn ook op zoek naar gekwalificeerde medewerkers die ouderen willen ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten en welzijn.

Blijf op de hoogte met Genesis Care

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle mogelijkheden die Genesis Care biedt. Of je nu geïnteresseerd bent in een actief leven met zelfgekozen uitjes of op zoek bent naar vrijwilligerswerk of een baan in de ouderenzorg, wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwe mogelijkheden. Bij Genesis Care draait alles om keuzevrijheid en een actief leven, waarbij wij ouderen ondersteunen in hun eigen keuzes. Daarnaast bieden we een geweldige kans voor vrijwilligers, studenten en zorgprofessionals om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het leven van ouderen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *